Karabatić nasrnuo na predsjednika Montpelliera

Jedan od najboljih rukometaša svijeta u posljednjih 10-ak godina, francuski reprezentativac Nikola Karabatić, fizički se obračunao s predsjednikom svog kluba Montpelliera Remyjem Levyjem
 
Obračun se dogodio nakon što je predsjednik pozvao igrača na sastanak na kojemu ga je obavijestio da ga zbog upletenosti u skandal oko namještanja utakmica više ne želi u svom klubu, objavio je francuski sportski dnevnikL’Equipe.
 
L’Equipe se poziva na svjedoke, te navodi kako je kraći kraj u sukobu izvukao Levy, koji je najavio tužbu protiv Karabatića zbog pretrpljenog straha i zadobivenih lakših tjelesnih ozljeda.
 
Rukometna afera u Francuskoj izbila je ove jeseni kada se saznalo za visoke novčane uplate u kladionicama na poraz Montpelliera, koji je već osigurao novi naslov prvaka, kod osrednjeg Cesson-Rennesa u utakmici odigranoj 12. svibnja prošle godine, a nakon policijske istrage utvrđeno je kako su se igrači Montpelliera, među kojima je bio i Karabatić, kladili na poraz svoje momčadi.
 
Usprkos poodmakloj dobi i ukaljanom imidžu, Karabatić i dalje ima mnogo ponuda za nastavak karijere na najvišoj razini. Za njegove usluge zanimaju se, među ostalima, Barcelona, Kielce, Kiel i Veszprem.
Izvor: HRT