Jelena Rozga snimila spot u Sarajevu

Jedna od popularnijih pjevačica hrvatske estrade za lokaciju svog novog spota odabrala je Sarajevo. Jelena Rozga je na prekrasnim lokacijama glavnog grada BiH snimila spot za svoj novi singl "Dobitna kombinacija", a sve pod budnim okom redatelja Murisa Beglerovića

 
Dobro raspoloženje cijelog tima nije ni pokvarila ni iznenadna kiša.
– Suradnja sa Murisom za mene je bila jedno novo iskustvo i presretna sam da su se naše ideje i vizije poklopile. Na snimanju je vladala odlična energija i pozitivna atmosfera i mislim da je Muris uspio uhvatiti pravi trenutak i dobiti najbolje od mene. Kao i pjesma i spot je veseo i zabavan i priča jednu spontanu i svakodnevnu priču blisku svima nama. Jedva čekam da spot bude gotov i nadam se da ce se svidjeti i mojoj dragoj publici, mislim da smo Sarajevo i ja ovaj put „Dobitna kombinacija" – rekla je vesela Jelena.

Modni
 dvojac ELFS posebno je za potrebe ovog spota dizajnirao za svoju muzu nekoliko modnih kombinacija. Sudeći prema slikama, Jelena je izgledala kao prava diva.
"Dobitna kombinacija" je u samo mjesec dana osvojila publiku koja neistrpljivo očekuje i spot čija se premijera očekuje za mjesec dana.

Foto: Vanja Čerimagić
Akademija-Art