Jelena Perčin zbog hakiranog maila izgubila posao u Italiji

Glumici Jeleni Perčin 2012. neće ostati u najsjajnijem sjećanju. Naime, osim što se prije tri mjeseca i službeno poslije tri godine braka rastala od Kristijana Babića, u ovoj godini zbog hakiranog privatnog maila propali su joj i potencijalna inozemna karijera i posao u Italiji, kako neslužbeno doznajemo, vrijedan oko 110.000 eura

 
Naime, dobila je veliku ulogu u kriminalističkoj seriji koja se trebala tri mjeseca snimati u Firenzi i u Rusiji.
– Za projekt sam saznala prije godinu dana preko prijatelja Borisa iz Rijeke koji radi u Italiji. Bio je veliki ljubitelj “Dobrih namjera” i, sudeći po mojem glumačkom profilu, zaključio je da bi jedna uloga u toj seriji bila idealna za mene i da bih im se trebala javiti – kaže Jelena.
Otkazala gaže u Hrvatskoj
– Spojio me s producenticom, poslala sam životopis i bila na dvije audicije na talijanskom i engleskom jeziku te ušla u uži izbor. U nadi da ću ulogu i dobiti, otkazala sam cijelu sezonu angažmana u Hrvatskoj, ali dogodio mi se gadan peh. Usred procesa pregovaranja o ulozi hakiran mi je privatni mail na Yahoou, a kako sam istovremeno bila i u fazi preseljenja u novi stan i razvoda, potrajalo je da otklonim taj kvar i riješim problem s mailom. Kada su mi se svi do tada preusmjereni dolazni mailovi vratili, vidjela sam i jedan koji me zaprepastio, a taj je da sam na potpisivanju ugovora u Italiji trebala biti dva dana prije trenutka kada sam mail otvorila!
S talijanskim producentima komunicirala je isključivo mailom, objašnjava glumica, samo zato što nije imala svojeg agenta u Italiji.
Sad ima agenticu
– Ipak, kada sam se malo sabrala, uspjela sam se s njima čuti i dobila sam jako dobar “feedback”. Osjetila sam da im je bilo beskrajno žao što se situacija tako odvila. Srećom, preporučili su mi neke kontakte pa sam išla na razgovore s nekoliko agenata u Rim i izabrala agenticu koja mi je izgledala najozbiljnije od svih te potpuno točno izgovorila moje ime i prezime što je jedan od znakova njena profesionalizma. Dakle, možda mi se Italija opet osmjehne.
Jezik zna, a nema ništa protiv preseljenja u Italiju.
– A do tada mi se na jesen smiješi snimanje filma “Most na kraju svijeta” s Brankom Ištvančićem u kojem ću glumiti nesretnu i frustriranu ženu – kaže Jelena.

Foto: Fashion.hr
Izvor: Maja Car/VLM

Akademija-Art