Je li ovo zadnja naslovnica za britanskog modela Agyness Deyn?

KRAJ MODNE KARIJERE?

Kako se čini, ljetna naslovnica časopisa i-D zadnji je modni posao za britansku manekenku Agyness Deyn. Slijedeći kolegice Rosie Huntington-Whiteley i Lily Cole, i Agyness se odlučila potpuno posvetiti glumi te zauvijek "zapečatiti" modnu karijeru
A da to nije samo puko nagađanje, sama je Britanka potvrdila u intervjuu The Independentu:
– Pretpostavljam da sam se prestala službeno baviti modelingom. I time najavila kako ostavlja modnu karijeru kako bi mogla postati glumica na "puno radno vrijeme".

Agyness je prvo filmsko iskustvo na velikom platnu stekla 2010. godine u "Clash of the Titans", a zaigrala je i na londonskim kazališnim daskama. Najnovija filmska uloga sigurno će joj otvoriti sva vrata s obzirom na "škakljivu" ulogu stiptizete ovisne o heroinu u filmu "Pusher". 

No bivša ambasadorica Dr. Martensa uvelike je zahvalna na modnom iskustvu jer joj je, kako kaže, deset godina modelinga pomoglo da shvati čime se uistinu želi baviti:
– Uživala sam u modelingu i svemu što mi je on donio. Imala sam 18 godina i preko noći mi se promijenio život; putovala sam svijetom, upoznala divne ljude i otkrila sve te divne različite kulture. No prije četiri godine osjećaji prema mondoj industriji počeli su mi se mijenjati. Nisam mrzila modni svijet, jednostavno sam htjela probati nešto novo.

Foto: i-D Magazine
Izvor: VLM