Jackie Chan: Želim glumiti Iron Mana!

Iron Chan

Iron Chan

Na Filmski festival u Cannesu stigao je i Jackie Chan, legenda borilačkih vještina, koji je pričao o superjunacima, izjavivši kako bi rado preuzeo ulogu od Roberta Downeya Jr.-a u franšizi Iron Man, prenosi IGN

“Uistinu bih želio glumiti Iron Mana no mislim da me publika ne želi vidjeti u toj ulozi,” objasnio je. “Sve u svemu, nitko mi ne želi dati puno novaca da napravim takav film. Volim Iron Mana i takvu vrstu filmova no nitko me ne želi angažirati. Budale!”

Chan je također opovrgnuo glasine kako je odlučio prestati sa snimanjem filmova. “Nisam rekao da odlazim u mirovinu. Kada sam snimao Chinese Zodiac samo sam izjavio kako će mi to vjerojatno biti posljednji veliki akcijski film.”

“Nitko me ne želi masno platiti da glumim u SF-u.”, nastavio je. “Svi žele da glumim u akcijama no moji fanovi moraju razumijeti i oprostiti mi što ću ponekad morati koristiti dvojnika jer ipak više nisam mladić.”

Jackie Chan je u Cannes stigao kako bi najavio svoje nove projekte: Skiptrace, Karate Kid 2, Policijsku priču 2013 i moguće sudjelovanje u Plaćenicima 3. “Nisam još ništa potpisao niti sam vidio scenarij za Plaćenike no kontaktirali me jesu i prihvatit ću ukoliko uloga bude dovoljno velika. Nudili su mi ulogu i u drugom dijelu no bila je premala, a ja želim da moja uloga bude posebna. Želim razbijati zločeste dečke uz bok Sylvestera Stallonea.”

Hoće li se Chan uistinu pridružiti ekipi Plaćenika vjerojatno ćemo saznati uskoro jer već sljedeći tjedan ima ugovoren sastanak sa Stalloneovim menadžerom. (MMŠ/Mojtv.hr)

{youtube}2CzoSeClcw0|500|400|0{/youtube}