Ivana i Marko iz Masterchefa zaljubili se i žive skupa

Da ljubav zaista ide kroz želudac, dokazala su dva kandidata showa Masterchef koje je spojilo – kuhanje. Ivana Čuljak na prvi se pogled svidjela Zagrepčaninu Marku Mateiju. U vezi su već šest mjeseci

Bodrili su se

Nakon što su oboje ušli među najboljih 20 amatera kuhara i u ožujku se uselili u vilu Masterchef, 24-godišnja zagrebačka ekonomistica podrijetlom iz Ljubuškog sve je više “padala” na Markovo šarmiranje. Iako su ostali natjecatelji vidjeli među njima simpatije, oni su oboje šutjeli o tome.

– Nismo htjeli da ostali ukućani primijete. No ja sam vrlo otvorena osoba koja se na srami svojih osjećaja prema Ivani pa je svima bilo jasno da sam se zaljubio – kaže 28-godišnji Marko, voditelj lokala u centru Zagreba.
U kuhinji na setu trudili su se biti blizu jedno drugome kako bi se bodrili.
Modnog dizajnera po struci, Ivana je, priznaje, osvojila kreativnim kuhanjem.
– I nakon što smo snimili show nastavili smo se viđati, a Ivana mi kuha odlična slana jela koja obožavam. Ja nju zavodim desertima – dodaje Matei.
Ivanina specijalnost su torte Chu Loo koje radi po narudžbi.
– Volim uveseljavati drage prijatelje i obitelj divnim tortama pripremljenima samo za njih s puno ljubavi i truda – rekla je Ivana sramežljivo dodajući kako joj je Marko jako drag.
Stalno su zajedno
– Ne bih željela u detalje pričati o našem odnosu – istaknula je I. Čuljak.
On se pohvalio kako oboje uživaju u dobroj glazbi, jelu i vinu. On joj priprema specijalitete kuhinje koje je naučio živeći tri godine u Španjolskoj. Naime, zbog ovisnosti o drogama Marko je u toj zemlji živio u komuni. O problemima iz prošlosti uvijek je otvoreno govorio, pa je i žiriju pri prvom susretu rekao da je jelo koje je pripravio naučio kuhati za boravka u komuni. Sada mu je u životnim izazovima potpora ambiciozna ekonomistica s kojom, priznaje, uživa u svakom trenutku.
– Stalno smo zajedno i lijepo nam je. Zajedno živimo i radimo – kazao je zaljubljeni Marko.

Foto: Nova TV
Izvor: Vecernji.hr