I.Z. Čičak: Ministra Jovanovića treba suspendirati!


 
 

Predsjednik HHO-a Ivan Zvonimir Čičak oštro je napao ministra Jovanovića nazvavši ga divljakom

 
Predsjednik Hrvatskog helsinškog odbora Ivan Zvonimir Čičak u srijedu je posjetio Dinamo potaknut degutantnim grafitom djelatnici kluba Sandi Mamić u neposrednoj blizini maksimirskog stadiona
 
– Otac sam petero djece, od čega su četiri kćeri te imam četiri unuke, i vrlo sam osjetljiv na svaki nasrtaj na integritet žene. Strašno me povrijedilo što se dogodilo, zato sam odlučio izraziti gestu solidarnosti s Vama i sa svim kolegama – obratio se Čičak Sandi Mamić pred svim okupljenim zaposlenicima te joj uručio buket cvijeća.

Tom se prilikom predsjednik HHO-a osvrnuo i na nedavnu neprimjerenu izjavu ministra Jovanovića upućenu predsjedniku i glavnom tajniku HNS-a te izvršnom predsjedniku Dinama, koja naposljetku nije jedina takve vrste.

– Država u kojoj je ministar sporta divljak koji daje takve izjave kakve je dao o gospodinu Mamiću, Markoviću i Srebriću mora u državi proizvoditi divljaštvo. Ministar sporta treba biti suspendiran. Riba smrdi od glave i dok se ne suspendira ministar spomenutog resora neće biti reda u sportu – istaknuo je Čičak dodavši da će isto sljedećih dana reći i medijima.

– Dok se doministar sporta Petar Skansi odlikuje neobrazovanošću i primitivizmom te ne razumije osnovne civilizacijske termine, ne možemo ići dalje i napraviti veće korake – zaključio je Čičak.

Foto: GNK Dinamo
Izvor: Večernji list

Akademija-Art