Skip to content

Instruktorica zumbe se prostituirala, a klijente snimala

Alexis Wright, instruktorica zumbe u Kennenbunku u američkoj saveznoj državi Maine, svoj je studio koristila kao paravan za prostituciju, prenosi Reuters
 
Popis klijenata koji su posjećivali 29-godišnju Wright, ali ne zbog plesa, trenutačno se nalazi u rukama lokalne policije. Imena 21 od ukupno 150 muškaraca policija je objavila po nalogu suda, unatoč njihovim prigovorima. Adrese i godišta nisu objavljeni.
Wright i njezin suradnik Mark Strong stariji optuženi su za vođenje prostitucijskog posla u studiju i obližnjem uredskom prostoru. Također su optuženi za narušavanje privatnosti jer su seksualne odnose Wright i klijenata potajice snimali. Videosnimke na kojima se navodno nalazi Wright pojavile su se na internetu.

Skandal je potresao pitoreskni grad koji nije navikao na ovakve slučajeve. Osim klijenata iz Kennenbunka, na popisu se nalaze i muškarci iz okolnih mjesta, a najviše ih je iz Portlanda te država Massachusetts i New Hampshire. Većinom je riječ o oženjenim muškarcima, a lokalne su novine objavile članak sa savjetima za obitelji pogođene nevjerom.

Foto: Thedaily.com
izvor: VLM