Prisoners

Konačno je izišao službeni trailer za napeti film Prisoners u kojem su glavne uloge ostvarili jedne od najvećih zvijezda Hollywooda

Zgodni Wolverine Hugh Jackman glumi oca djevojčice koju je oteo nepoznati počinitelj zajedno s njezinom najboljom prijateljicom. Detektiv Loki (Jake Gyllenhaal) otkriva potencijalnog krivca (Paul Dano), no unatoč svim indicijama nema dovoljno dokaza pa je policija prisiljena pustiti ga. Jackman potom odlučuje uzeti pravdu u svoje ruke kako bi mu počinitelj otkrio gdje su otete djevojčice.

Napeta kriminalistička triler drama osim Jackmana i Gyllenhaala u svojoj glumačkoj postavi ima i Mariu Bello (Klub Jane Austen, Tajni prozor, Vraćanje duga) te Terrenca Howarda (Ulične borbe, Iron Man).

Od filma se puno očekuje jer se na njegovom scenariju radilo nekoliko godina, a za ulogu oca otete djevojčice bili su zainteresirani i Mark Wahlberg, Christian Bale te Leonardo DiCaprio. Redatelj Denis Villeneuve, poznat po nagrađivanoj ratnoj drami Naša majka primio se režije nakon što je Antoine Fuqua (Dan obuke) odustao od projekta.

Film bi se u američkim kinima trebao početi prikazivati 20. rujna, a kod nas bi trebao stići mjesec dana kasnije. (Youtube, MojTv.hr)

{youtube}bpXfcTF6iVk|500|400|0{/youtube}