HSS poručio premijeru: I propust je grijeh!

Hrvatska seljačka stranka (HSS) poručila je danas premijeru Zoranu Milanoviću da je i propust grijeh, a Vladu pozvala da na isti način tretira svakog građana koji ne platiporez, pa tako i članove Kukuriku koalicije
"Stvarno su zanimljiva tumačenja našeg vrlog premijera Zorana Milanovića. Kad građani ne plate porez idu na stup srama i na prisilnu naplatu i to često bez mogućnosti otplate na rate. Činjenica je da ovoj Vladi građani od prvog dana nisu baš prevažni, no morali bi biti toliko pošteni da barem članovi Kukuriku koalicije budu isto tretirani kao svaki hrvatski građanin. Pa ako pokoji ministar zaboravi prebaciti firmu na odvjetnički ured, to i nije toliko važno, ali ako ‘zaboravi’ platiti državi porez, e to je nešto drugo. Pa gospodine predsjedniče hrvatske Vlade, Vi kao deklarirani agnostik u zadnje vrijeme često zazivate Boga, a mi iz HSS-a Vam samo želimo ukazati da je i propust grijeh", stoji u priopćenju HSS-a.
Premijer Zoran Milanović upozorio je jučer ministra poljoprivrede Tihomira Jakovinu da je propustio riješiti formalnosti u tvrtci u kojoj je vlasnik te tako dao priliku oporbi i zlonamjernim kritičarima da ga optuže za sukob interesa. Milanović je ocijenio da u Jakovininom slučaju nema sukoba interesa, ali ima propusta koji se nije trebao dogoditi.
Izvor. Hina