Gwen Stefani: Prvi crveni ruž dobila sam u srednoj školi od bake

Dok je Lady GaGi pripala naslovnica rujanskog izdanja američkog Voguea (na kojoj pozira u prekrasnoj sirena-haljini Marca Jacobsa u boji fuksije), njezina kolegica Gwen Stefani osvojila je drugoga modnog diva – Harper’s Bazaar, te nas nije ostavila ravnodušnim
 
Poput moderne barbike, Gwen je za naslovnicu pozirala s predimenzioniranim ružičastim šeširom Alexisa Mabillea iz njegove proljetne kolekcije visoke mode te u ružičastoj haljini Jil Sander, a za potrebe ovog snimanja Gwen je pristala privremeno zamijeniti crveni ruž onim u boji fuksije.
Budući da teško možemo zamisliti Gwen bez platinaste kose i crvenog ruža na usnama, Harper’s Bazaaru otkrila je tajnu svojih crvenih usana. Prvi crveni ruž darovala joj je baka u srednjoj školi:
– Sjećam se da sam sjedila u Hondi Prelude i, gledajući se u retrovizor, prvi put stavila crveni ruž. Moja reakcija je bila: ‘Sviđa mi se. To je to.’ Nakon toga postala sam ovisna o njemu. Čak je priznala i kako popravlja šminku nekoliko puta na dan te čak nosi ruž i kad je kod kuće za muža Gavina Rossdalea.
I dok joj je ruž otkrila baka, za boju kose pjevačica No Doubta morala se itekako potruditi. Čak je osam sati morala provesti u frizeskom salonu da bi došla do platinaste boje. No kako kaže sama Gwen, isplatilo se:
– Imala sam osjećaj kao da sam napokon to ja, potpuna.

Foto: Harper’s Bazaar
Izvor: JB/Vecernji.hr

Akademija-Art