Thermaltake-Level-10-gaming-mouse

Thermaltake je poznata kompanija koja razvija i dizajnira računala i dodatke za računala. Kako bi razvili novi gaming miš udružili su se s inženjerima poznate automobilske kompanije BMW

Zajedno su razvili gamerski miš pod nazivom Level 10 Gaming Mouse u kojeg su uložili mnogo truda i vremena.

Dizajn Level 10 je jedinstven jer je kućište miša izrađeno od alumina koji se koristi za izradu automobila. Miš ima četiri LED svjetla, na vrhu samoga miša za podešavanje DPI osjetljivosti i dva LED svjetla na lijevoj strani zbog ljepšeg izgleda. Na vrhu miša se također nalazi mala rešetka kako bi spriječila znojenje ruke, poput malog ventilatora. Prednost kod Level 10 je mogućnost da se može prilagoditi svačijoj ruci prema visini i dužini.

Svaki dio miša možete prilagoditi prema vašim potrebama, jedino što trebate instalirati drivere i na zaslonu označiti dijelove koje želite promijeniti. Tipke sa strane služe kako bi mogli promijeniti DPI ( 800, 1600, 3200, 5000) do maksimalnih 8200. Također ako ne koristite tipke sa strane moguće ih je deaktivirati. Laser je Avago ADNS-9800 koji ima osjetljivost za 32 inčni monitor visoke rezolucije. Ugrađeno mu je i 128Kb memorije kako bi korisnicima omogućio da sačuvaju do pet profila.

Dvije najveće novosti na ovom mišu su mala rešetka koja sprječava znojenje ruke i laka prilagodba za svačiju ruku. Cijena ovog miša je oko 550 kuna.

Izvor: Best Gaming Mouse