Gdje se skrivala nekadašnja kraljica estrade?

ako se trideset godina, koliko traje njezina karijera, tim ljudima iskreno davala kroz svoju glazbu – u jednom je trenutku Doris Dragović zatvorila svoja vrata i živjela u svojevrsnoj medijskoj izloaciji!

"Nekako taj moj odmak koji se dogodio naložio mi je, posložio mi je kocke, da se tražim i istražim…", izjavila je Doris.

Podvlačeći crtu, shvatila je da je njezin poziv najednom postao posao i to je željela zaustaviti. I jest, povukla se i postala nedodirljiva!

Ova pjevačka diva nikada nije napustila glazbu, napustila je, čini se, samo estradu… U njezin su život, naime, ušli mjuzikli!

Njeni obožavatelji željno iščekuju čekuju koncert 29. listopada u Lisinskom, a pokretač je pjevačici ovog puta bio i humanitarni karakter koncerta, čiji će  rihod ići akciji ‘Udahnimo život’ namjenjenoj pomoći Klaićevoj bolnici!

Iako to ne ističe u prvi plan, koncertom u Lisinskom proslavit će i 30. obljetnicu svoje karijere!

Doris očito nije ni svjesna kolike je usrećila samo svojim pojavljivanjem u javnosti, a koncert kojim će se ova glazbena diva vratiti na velika vrata – već sada mnoge ostavlja bez daha!

Cijelo gostovanje pogledajte u jučerašnjoj epizodi emisije Studio 45!
Foto: RTL