Funhouse: KIČ party u klubu Aquarius

Jeste li spremni na jednu večer zaobići sva pravila i odlutati u svijet kiča? Pročešljajte svoje i ormare svojih ukućana i narugajte se aktualnim standardima. Budite spremni iznenaditi svoju ekipu maštovitiom odjevnom kombinacijom i rekvizitima, a mi ćemo vas nagraditi našim kič-rakijama po originalnim kičastim receptima. Ako ste željni nesvakidašnje zabave i atmosfere u društvu zabavnih mladih lica, pridružite se nam se na velikom KIČ partyju ove subote, 17.11.2012. u klubu Aquarius

Diktator, Nicki Minaj, Lady Gaga, LMFAO, Gangnam style, Pitbull, itd., samo su neki od modernih "kič zvijezda" koje će vas dočekati pri ulasku u klub, a upravo vaše fotke s ovim cool gostima ulaze u nagradnu igru na službenoj facebook stranici klupskog programa "funhouse". (www.facebook.com/funhouseaq)
Pretjerajte u vašoj furki, zabavite sebe i vaše društvo otkačenim imitacijama vaših omiljenih kič slavnih osoba, oživite svoj alter ego ili oponašajte neki od klasičnih primjera kiča kao što je vrtni patuljak. Sudjelujte u nagradnoj igri u kojoj ćete nakon subote svojim glasovima na službenim fotografijama kič party-ja odabrati koja je ekipa zavrijedila titulu "kraljeva kiča". Kraljevi kiča osvajaju bogati vip tretman u jednoj od nadolazećih subota po vlastioj želji. Dodatnu pažnju posvetite i vašim rekvizitima s kojima dolazite, nigdje ne piše da cure ne mogu nositi viteški mač umjesto torbice. Svaki od vaših rekvizita i dodataka također nagrađujemo kič-rakijom koju potražite kod naših kič konobara. Za sve one koji će se osjećati nedovoljno kič nudimo i kič savjete, kao i poklone naših make-up artista i stilista koji će Vas našljokati i pretvoriti u hodajuća Božićna drvca.
Rasplešite svoj kič-styling uz najbolju aktualnu komercijalnu plesnu glazbu koju za Vas svake subote pomnim sluhom i bistrim okom bira resident DJ – Martyn Negro. Dođite ranije, jer svake subote od 23 do ponoći traje happy hour 2-za-1 na sva alkoholna i bezalkoholna pića.
Ulaz: besplatan preko popisa do 00.30h, a kasnije 20 kn
         – za popis se javiti jednom od promotora (popis promotora)