Evo zašto GONG ne može nadgledati tijek referenduma o braku

gong

gong

Kad se građanska inicijativa ‘U ime obitelji’ odlučila suprotstaviti GONG-ovoj nakani da nadgledaju tijek referenduma o braku koji će se održati 1. prosinca ove godine bilo je za to milijun razloga, proteklih godina svi oni isplivali su na površinu, da bismo nedavno dobili i konačnu potvrdu. Naime, GONG je zapravo sve samo ne neovisna udruga ili što već oni jesu s obzirom kako iz državnog budžeta dobivaju sasvim solidnu lovu. Radi se o prosdpovskoj organizaciji, nekoj vrsti institucionalizirane Građanske akcije, koja troši novac i onih građana koji nisu SDP-ovci, što je svojedobno zaključio i ugledni hrvatski profesor Slaven Letica.

Treba se samo podsjetiti izborne noći prije devet godina i reakcije ‘lepe Suzi’ nakon što je postalo očito da je HDZ odnio uvjerljivu pobjedu te da ni HSP nije prošao loše, Mislav Bago, tada novinar takozvane javne televizije, imao je podosta problema ne bi li smirio ‘liepu plavku’. No, pustimo prošlost, vratimo se u sadašnjost, GONG, koji se financira novcem hrvatskih građana, pa i onih koji podržavaju referendum o braku, odlučio je javno zauzeti stranu na predstojećem glasovanju, dakako, protiv te kreću u aktivnu kapanju protiv ustavne definicije braka kao zajednice muškarca i žene. Znači li to da će GONG one novce iz državnog proračuna, a koje su u državni proračun uplatili oni koji podržavaju referendum o braku, vratiti građanima? Naravno da neće, sasvim svejedno odakle lova, glavno da stiže, geslo je većine hrvatskih parazita koji bazde na novac hrvatske sirotinje.

Ovdje naravno ne mislimo na one GONG-ovce koji u manjim mjestima znaju i pijani doći nadgledati izbore, pijanstvo se svakome može dogoditi, posebno hrvatskim novinarima i ‘borcima za ljudska prava.’

Foto: Cropix, Tinolovka-news.com