Evo objašnjenja Nove TV za dva pobjednika Masterchefa!

Emisija koja je greškom emitirana u BiH nije dostavljena FTV-u kao finalna, no ona je na našem serveru. Zašto je sa servera skinuta i emitirana kriva emisija, još uvijek istražujemo, priopćili su sa Nove TV
– Obje verzije završnice superfinala snimljene su još u travnju. Uobičajena je televizijska praksa, u produkciji sličnih emisija, da se snimaju dvije verzije završnice superfinala kako bi se sačuvala tajnost podataka o pobjedniku. Bodovanje, te odluku stručnog žirija je zabilježio i ovjerio javni biljžnik. Nikola Lesar je pobjednik druge sezone Masterchefa! – priopćila je glasnogovornica Nove TV Sanja Čengić pojašnjavajući kako je došlo do toga da je na Novoj TV prikazana finalna emisija Masterchefa u kojoj je pobijedio Nikola Lesar, dok je u BiH na FTV-u pobjednik bio Marko Palfi.
– Emisija koja je greškom emitirana u BiH nije dostavljena FTV-u kao finalna, no ona je na našem serveru, kao i sve ranije emisije Masterchefa, upravo zbog očuvanja tajnosti identiteta pobjednika, bila do dana emitiranja. Zašto je sa servera skinuta i emitirana kriva emisija, još uvijek istražujemo. Federalna televizija već će danas u 15.25 sati emitirati finalnu emisiju Masterchefa – objašnjava Nova TV.

Foto: Nova TV
Izvor: HRT