‘Želim više volontirati, u obzir dolazi čak i Afrika’

Od prve emisije “Plesa sa zvijezdama” Barbara Radulović i Robert Schubert miljenici su žirija
 
Nižu desetke koje više ne iznenađuju ni Barbarine prijatelje i roditelje koji je svaki vikend bodre u studiju, a i zaslužene su jer s pravom ih se može nazvati plesno najuspješnijim parom sezone.
Geni roditelja plesača
– Robi je super partner, odmah smo kliknuli. Drago mu je što s njim dosta sudjelujem u kreiranju koreografija – hvali ga Barbara. Kostimografkinja Nataša Svekler prije showa nam je najavila da joj je Barbara zbog vitkosti kandidatkinja za najmanju haljinicu ikada, sašivenu od samo 50 cm materijala, pa nas zanima kada ćemo to vidjeti.
– Mislim da smo taj rekord već oborili kada sam rumbu plesala doslovno u kupaćem kostimu s pareom. Do kraja showa ne može ići oskudnije od toga! – smije se Barbara. Sudjelovanje u showu njen je debi u klasičnim plesovima, ali plesnog iskustva ima. – Mama i tata kao mladi rasturali su plesom hotelske terase i bili su pravi čageri pa valjda gene vučem i od njih jer i ja plešem cijeli život. Odmalena sam išla na balet, jazz dance, hip hop, trenirala košarku, plivanje, ali u plesu sam najdulje ostala – otkriva 30-godišnjakinja koja se voditeljstvom bavi honorarno, a već četiri godine radi kao izvršna producentica televizijskih formata. Diplomirana je ekonomistica i njezin je savjet za aktualnu krizu da se štedi koliko god se može, a toga se i sama pridržava.
– Prije mi se znalo dogoditi da odem na kavu, a završim s dvije vrećice kupljenih krpica. To mi je bila strast. Ali shvatila sam da mi je to potpuno nevažno. Sada sve što mogu štedim za putovanja. Ljetos sam prvi put bila u Americi, u New Yorku. Nije me se dojmio jer općenito me ne oduševljavaju zapadne civilizacije koje grcaju u lovi. Privlačnije su mi istočnjačke, čak i ekonomski siromašnije zemlje i Južna Amerika – priča i dodaje: – Nedavno sam se raspitivala za volontiranje s djecom u Africi. To mi je velika želja, a u odlasku me priječi jedino posao i to što imam pravo na samo mjesec dana godišnjeg odmora, što nije dosta za taj pothvat. No, drage volje bih radila bilo što humanitarno jer i kod nas ima puno djece i ljudi kojima treba pomoć.
Foto: HRT
Izvor: Vecernji.hr