Drugi dio megapopularne Sumrak sage: Praskozorje

Summit je objavio novi trailer za drugi dio posljednjeg filma megapopularne Sumrak sage: Praskozorje

 
U filmu slavna trojka –Kristen StewartRobert Pattinson i Taylor Lautner – reprizira uloge koje su ih proslavile. 

Za one koji ne znaju, recimo kako u drugom dijelu PraskozorjaBella rađa poluvampirsko-poluljudsko dijete koje nazivaRenesmee te se pretvara u vampiricu. Bella i Edward, ali i njihovi bližnji, morat će se suočiti s posljedicama svojih odluka. Ovaj film zaokružuje priču o ljubavi, vječnom prijateljstvu, prihvaćanju i otkrivanju istinskoga sebe. 

Upravo objavljeni trailer fokusira se na Bellu, Edwarda i Jacoba,koji se pripremaju za bitku protiv vladarskog vampirskog klana Volturi. Oni su pak uvjereni kako su rođenjem Renesmee, Bella i Edward prekršili njihove stroge zakone. Cullenovi okupljaju saveznike kako bi se suprotstavili Volturima i spasili djete i svoj klan.

U ulozi Renesmee, kćeri Belle i Edwarda, pojavit će seMackenzie Foy. U Praskozorju glume i Nikki ReedAshley GreeneKellan Lutz, Jackson RathbonePeter Facinelli,Elizabeth ReaserMichael Sheen i Dakota Fanning

Film je režirao oskarovac Bill Condon (Dreamgirls, Kinsey i Gods and Monsters). Pisanja scenarija ponovno se prihvatila Melissa Rosenberg. Projekt su producirali Wyck GodfreyKaren Rosenfelt i sama autorica književnog serijala Stephenie Meyer.

Kristen Stewart (22), trenutačno najbolje plaćena glumica u Hollywoodu, nedavno je izjavila kako je cijelu sebe unijela u ulogu Belle u završnom nastavku megapopularne Sumrak sage jer je željela da njezin lik bude najbolja vampirica. 

Kaže kako je upijala umijeće svojih kolega na setu i učila od njih kako bi njezina Bella bila najbolja. Uzela sam od svakoga ponešto. Učila sam od svojih kolega sa seta sage ‘Sumrak’. Ali zbilja sam željela da Bella bude najbolja. Bilo mi je neobično snimati scenu kad Bella prvi puta ide u lov u šumu, rekla je Kristen. 

Praskozorje, četvrta i posljednja knjiga sage Sumrak, ekranizirana je u dva dijela – u prvom dijelu mogli ste uživati krajem prošle godine, a drugi u kina stiže 16. studenog. 
Izvor: HRT

Akademija-Art