Dr. Mark Atkinson: Tajne holističkog zdravlja žene

Otkrijte jedinstven put do zdravlja, ozdravljenja i sreće

Knjiga o zdravlju koju svaka žena treba pročitati
 
Većina žena instinktivno zna da je za zdravlje potrebno puno više od gutanja tableta. Dr. Mark Atkinson dijeli to uvjerenje i u knjiziTajne holističkog zdravlja žene koristi integrirani pristup liječenju – kombinaciju samopomoći, tradicionalne medicine i nutricionizma – za rješavanje najučestalijih zdravstvenih problema žena i povećavanje kvalitete života.
U ovoj jednostavnoj knjizi koja vam može biti izvor inspiracije pronaći ćete: 
* Upitnike koji će vam pomoći da otkrijete korijene uzroka vaših problema i prepreke koje vam onemogućavaju da iskoristite svoj puni potencijal
* Na koje se od pet tajni dr. Marka Atkinsona trebate usredotočiti kako biste živjeli zdrav i ispunjen život
* Kako osmisliti personalizirani plan za ispunjavanje vaših tjelesnih, emocionalnih, psiholoških i duhovnih potreba
* Integrirani program za liječenje širokog raspona zdravstvenih problema, uključujući depresiju, menstrualne probleme, sindrom iritabilnog crijeva, pretilost, tjeskobu, srčane bolesti, neplodnost, sindrom policističnih jajnika, menopauzu i mnoge druge. 
Bilo da tražite savjet za točno određeni zdravstveni problem ili želite povećati razinu tjelesnog i emocionalnog zdravlja, tajne holističkog zdravlja žene omogućit će vam da poboljšate zdravlje i promijenite život.
Dr. Mark Atkinson jedan je od vodećih liječnika integrirane medicine u velikoj Britaniji. Obrazovanje je stekao na Medicinskom fakultetu St Mary’s Hospital u Londonu. Također je autor The Mind-Body Bible i utemeljitelj The British College of Integrated Medicine, poslijediplomskog studija integrirane medicine za zdravstvene stručnjake. Njegovi se zdravstveni programi emitiraju na državnoj televiziji i drugim medijima. 

Izvor: Izvorznanja

Akademija-Art