Donna na vrhu HR TOP 40

psihomodo pop1

psihomodo pop1

Ona je Donna! Savršena djevojka opisana u pjesmi nastaloj prije 30-ak godina! Tako su nedavno dečki iz Psihomodo popa predstavili svoj novi singl, a onda ga u tjednu od 25. studenog do 1. prosinca lansirali na sami vrh službene nacionalne liste domaćih radijskih singlova, HR TOP 40

Zadovoljstvo prvim mjestom nije krio ni frontman grupe Psihomodo pop, Davor Gobac koji nam je to ovako prokomentirao: ”Totalno sam odlijepo! Hvala publikici!”

Sustav PlayKontrol u zadnjem tjednu studenog zabilježio je čak sedam novih ulaza. U društvo prvih deset među kojima su Massimo – Suze nam stale na put, Jelena Rozga – Cirkus, Sinovi ravnice & Colonia – Ljubavnici, Elemental – Prokleta ljubav, Buđenje – Ispod tvog kaputa, Hladno pivo – Bilo koji broj, Jurica Pađen & Aerodrom – Teška vibra i Boa feat. Massimo – Pravo vrijeme, na broju 7. kao novi ulaz zabilježena je i pjesma Che Guevara i Manistra u suvo koju izvodi Tonči Huljić & Madre Badessa.

Novim singlom naziva Noć bez riječi Leo je vrlo brzo osvojio publiku i urednike, pa se tako ovaj tjedan na visokom 12. mjestu upisao kao novitet. Osim Lea na 17. mjestu Davor Radolfi & Ritmo Loco pjevaju Neka se živi, a na 23. mjestu stigao je i Snijeg grupe Detour. Novitetima tu nije kraj. Na 25. mjestu Teška industrija predstavlja svoj posljednji singl Pomračenje srca, a Filip Dizdar na 32. mjestu poručuje Bolje da ostaneš sama. I posljednji ovotjedni novitet je na 35. mjestu i vrlo je romantična naziva Mislin samo na te, a pjeva ga Klapa Rišpet.