‘Donna’ i Psihomodo pop sve bliže Massimu

psihomodo pop

psihomodo pop

U tjednu od 18. do 24. studenoga Jelena Rozga i Psihomodo pop zamijenili su mjesta. Naime, ovaj put imamo ponovno istog pobjednika, Massima, ali pjesmi Suze nam stale na put opasno se približila savršena djevojka Psihomodo popa.

Zanimljiv i poseban kao uvijek visoku poziciju Davor Gobac komentirao je u svom stilu: Naša naučno-fantastična skupina konačno je postigla svoj prvi naučno-fantastični rezultat! Donna je došla na nevjerojatno 2. mjesto još nevjerojatnije top ljestvice! Ovo je totalno je*eni naučno-fantastični uspjeh! Vaš Kapetan svemirskog broda, Davor Gobac.

Jedno mjesto ispod Donne čeka nas Cirkus Jelene Rozge. U deset najslušanijih uspjele su svoje mjesto izboriti i dvije zanimljive suradnje. Šesto mjesto rezervirali su si Boa feat. Massimo koji pjevaju pjesmu Pravo vrijeme, a Sinovi ravnice & Colonija sa svojim Ljubavnicima zasjeli su na 7. mjesto. I dalje u prvi deset, mjesta ima za Elemental – Prokleta ljubav, Sandija Cenova – Stoljeća ne mijenjaju ljude, Olivera Dragojevića – S tobon jubavi, Hladno pivo – Bilo koji broj i grupu Buđenje – Ispod tvog kaputa.

Ovaj put sustav PlayKontrol koji za Institut hrvatske glazbe prati emitiranje aktualnih singlova na čak 80 radijskih postaja zabilježio je tri nova ulaza. Na 19. mjestu, Zlatko Pejaković odlučio je kako Više neće mučat, Bojan Jambrošić na 26. mjestu prisjeća se Uspomena, dok na 36. mjestu Radio Luksemburg predstvalja svoju suradnju s Mladenom Bodalecom u pjesmi Ispod kože.