Skip to content

Davorin i Bogovići strelovito na br. 1 HR TOP 40

davorin i bogovici

Prošlog je tjedna Službena nacionalna lista aktualnih radijskih singlova HR TOP 40 doživjela dosta promjena, posebno u prvoj polovici liste

Od ponedjeljka 15. zaključno s nedjeljom 21. travnja na mjesto broj 1 liste strelovito je „uletio” novi singl Davorina i Bogovića, „Nizbrdo od ljubavi”. Pjesmu je iz kajdanke Borisa Hrepića, basista nekadašnje Daleke obale i sadašnjih Bogovića, odabrao Jasenko Houra.

„Znali smo da imamo odličnu pjesmu, ne toliko zbog vlastite samouvjerenosti, nego što su nam to drugi rekli, a pogotovo što su to rekle žene. A one znaju najbolje :),” komentira Davorin Bogović.”Pjesma je nastajala nekoliko mjeseci, stalno nam je nešto falilo, a za nju smo se jako vezali. Nismo očekivali da će u tako kratkom vremenu doći na 1. mjesto, ali se ne bunimo.”

Još je nekoliko dobro poznatih imena imalo odličan novi ulaz unutar top 20 pjesama na 80 radijskih postaja, koliko ih za Institut hrvatske glazbe prati softverski sustav Playkontrol.

Na visoko 3. mjesto stigla ja nova pjesma Parnog valjka, „Samo da znaš”; 7. mjesto osvojila je Maja Šuput s„Nek ti bude krivo”, 9. mjesto pripalo je Letećem odredu s „Dao sam ti dušu”.

Singl Olivera Dragojevića „Moje lipo” na listi je debitirao na 19. mjestu a odmah iza njega, na br. 20, stigla je suradnja Borisa Novkovića i Sare Grimaldi,„Hitna ljubav”.

Potpunu listu HR TOP 40 za 16. tjedan 2013. pogledajte na linku
 http://www.ihg.hr/index.php?opt=toplista&id=30&lang=hr
Potpunu listu HR TOP 40 za 16. tjedan 2013. u PDF formatu preuzmite na  http://www.ihg.hr/files/File/hrtop40/HR_TOP_40_Tjedan_16_2013.pdf

Foto: Rajka Poljak 

See also  Kiki Rahimovski promovirao album "Stopala"