Dalibor Petko u svojoj jubilarnoj 500. emisiji ugostio Doris Dragović

Dalibor Petko je u srijedu sinoć, 24. listopada, u svojem jubilarnom petstotom ”Glazbenom show Dalibora Petka” na Narodnom radiju ugostio dalmatinsku divu Doris Dragović, koja je također obilježila 30 godina svoje karijere i najavila i veliki koncert u Lisinskom za 29. listopada

Doris je sinoć primala čestitke sa svih strana, te su je u studiju iznenadili i njeni gosti koje je pozvala na koncert. Mladen Bodalec rekao je da je u kombinaciji za duet bila i pjesma Neću propast ja, ali da su se naposljetku odlučili snimiti Baklje ivanjske. Popularna pjevačica otkrila je da se osjećala toliko ponosnom što je snimala s Prljavcima, da si je nakon toga nekoliko dana govorila ‘Vi’. Ivo Gamulin Gianni prisjetio se prvog susreta s Doris na kojem se tresao kao prut, a Vanna je priznala da ju je upravo Doris inspirirala da i ona jednog dana bude pjevačica.
Doris je čak nekoliko puta i zaplakala, no najdirljiviji trenutak bio je kad su javio bolesni dječak Fran i zahvalio u ime sve bolesne djece u Klaićevoj s Odjela intenzivnog liječenja, kojima je namijenjen prihod od koncerta u Lisinskom. Čuvši bolesnog mališana Doris nije mogla prestati plakati, a jednako su je dirnule i riječi njenog sina Borne, koji je rekao da je cijeli Split ponosan na njegovu mamu. Nakon suza stiglo je veselje, a Doris je sa slavljenikom, urednikom i voditeljem emisije Daliborom Petkom, rezala tortu povodom 500. emisije na Narodnom radiju.