Clémence Poésy: Prednost ovoga posla je imati dizajnersku odjeću

Francuska glumica i model Clémence Poésy postala je planetarno popularna nakon "Tračerice", u kojoj je nakratko uspjela zasjeniti svojim šarmom kolegice Blake Lively i Leighton Meester
No osim njezine glume u prvom planu je uvijek bio njezin besprijekoran modni stil, elegantan i profinjen, kakav i dolikuje jednoj Francuskinji.

Iako još nije dosegnula svoj filmski vrhunac, redovita je gošća na modnim revijama, a ove je godine ambasadorica Chanelova parfema Chloe postala i zaštitno lice brenda G-Star Raw. 

Za srpanjsko izdanje časopisa InStyle preslatka 29-godišnja Clemence snimila je editorijal u kojem joj je styling stajao kao saliven, a i apsolutno je u vintage kombinacijama koje podsjećaju na pedesete i šezdesete možemo zamisliti i u privatnom životu.

– Zahvaljujući tome što se bavim glumom, imam priliku raditi s izvanrednim dizajnerima. I neizmjerno se divim njihovim prekrasnim kreacijama koje rade – priznala je glumica InStyleu, koja obožava Valentina i Ninu Ricci.

U galeriji pogledajte prekrasnu Clémence Poésy koja je pred objektivom Granta Thomasa zasjala poput prave francuske modno osviještene dame izelegantnih pedesetih godina prošlog stoljeća.

Foto: InStyle
Izvor: JB / Vecernji.hr

Akademija-Art