Dječji pjevački zbor Cicibani iz Karlovca u sklopu obiljžavanja 30. godišnjice rada, u izdanju Aquarius Recordsa, objavljuje album s pjesmama poznatih autora, pod nazivom "30 GODINA – VELIKI ZA MALE"

 
Autori pjesama su „veliki“ skladatelji i kantautori: Neno Belan, Arsen Dedić, Rajko Dujmić, Branimir Mihaljević, Davor Gobac, Matija Dedić, Boris Novković, Branko Požgajec, Ibrica Jusić, Ivanka Boljkovac, Toni Eterović i Pero Rogan, Marijana Nola i Ivan Kuliš, te naravno dirigent i voditelj zbora Ratko Pogačić.

Osnovna ideja ovog projekta bila je da autori napišu pjesme u svom prepoznatljivom izričaju. Tako je nastao čitav niz skladbi, od jazz kompozicija, dalmatinskih šansona, pop-rock, punk-rock i drugih pjesama koje pjevaju o dječjim ljubavima, odrastanju, radosti pjevanja i druženja, badnjoj noći i Božiću, uspavanci i dječjoj želji da svijetom vlada mir, a napisane su tako da se prepozna autora čim se čuje pjesma.

O samom albumu, osnivač dječjeg zbora Cicibani izjavio je: „Kada sam prošle godine počeo razmišljati o našoj 30. obljetnici, gospodin Ivan Kuliš – naš tekstopisac s kojim surađujem već niz godina – dao mi je ideju da napravimo nešto sasvim originalno. Tada se krenulo u akciju i animaciju naših poznatih kantautora da pišu svojim prepoznatljivim rukopisom za djecu tj. dječji zbor Cicibani. Tako su veliki počeli skladati, a mi smo uz stručnu pomoć gospodina Tonija Eterovića krenuli u realizaciju i snimanje, rezultat čega je ovo izdanje, te koristim ovu priliku da se svima zahvalim na trudu.„ Ratko Pogačić

Popis pjesama:
1. LIJEPO JE BITI DIJETE
2. ŠKOLSKI PLES
3. KLUPA
4. DAVOR IZ 5b
5. TEŠKO JE BITI DIJETE
6. DADO MINIMALAC
7. SANJANKA
8. NESTALE SU BASNE
9. OPERA IZ NEBODERA
10. BADNJA NOĆ
11. BOŽIĆ U NAMA
12. PJESMA MIRU

BONUS
13. ISKRE LJUBAVI
14. TKO SI TI?
15. STARE PRIČE
16. U VRTIĆU
17. KAD DAN OBUČE CRNI FRAK