Casillas oduševljen dolaskom Luke Modrića u Real Madrid

Da se priča oko prelaska hrvatskog reprezentativca Luke Modrića iz Tottenham u Real Madrid bliži kraju potvrdio je i kapetan španjolske nogometne reprezentacije i ‘Kraljevskog kluba’ Iker Casillas

Sveti Iker, kako za zovu navijači Reala, poručio je s priprema u Los Angelesa kako se raduje što će Modrić doći u Real jer se radi o kvalitetnom igraču.
"Poznajem Modrića, igrao sam protiv njega. On je odličan igrač otkako je došao u Tottenham, a odigrao je dobro i na Europskom prvenstvu. Ako čelnici Reala misle da je on igrač za naš klub, siguran sam kako su u pravu. Oduševljeni smo što ćemo ga imati u našoj ekipi", poručio je Casillas dodavši kako je uvjeren da Modrić može igrati na razini koja je potrebna za ovu momčad.
Casillas se osvrnuo i na planove za iduću sezonu. "Želimo obraniti naslov španjolskog prvaka, a nadamo se i finalu Lige prvaka. No, prvo je na redu španjolski Superkup," kazao je Casillas.
Real se nalazi u LA-u gdje trenirau kampu sveučilišta UCLA. Na američkoj turneji odabranici Josea Mourinha odigrat će četiri utakmice – 2. kolovoza protiv prvaka MLS lige LA Galaxyja, tri dana kasnije u Las Vegasu protiv meksičkog prvaka Santos Lagune, 8. kolovoza u New Yorku protiv Milana, te 11. kolovoza protiv Celtica na Lincoln Financial Fieldu u Philadelphiji. (Hina)

Foto: Fanpop.com
Izvor: Hina

Akademija-Art