Đenana Mujadžić
djananouvelles@gmail.com

Carla Bruni Sarkozy rodila Dariu na pariškoj klinici La Muette

Carla Bruni Sarkozy, koja će u prosincu navršiti 44 godine, rodila je na pariškoj klinici La Muette, smještenoj u elegantnom i bogatom 16. okrugu djevojčicu kojoj je ime Daria.

Ime nije službeno potvrđeno ali je poznato da se sretni događaj dogodio u srijedu 19. listopada, između 19.00 i 19.30 sati, bez većih problema.

Elizejska Palača nije potvrdila vijest ali je prije nekoliko tjedana upozorila javnost, kako neće biti nikakvih izjava o "predsjedničkoj bebi"!
Po povratku iz Frankfurta gdje se susreo s Angelom Merkel, prvi čovjek Hexagonea je otišao na kliniku oko 23 sata i izjavio da je "jako sretan". U četvrtak ujutro bio je već, u osam sati ujutro, uz suprugu i kćer.
Nicolas Sarkozy čije je pravo ime Nagy Sherhezi je otac dva odrasla sina Pierrea i Jeana iz braka sa Korzikankom Marie-Dominique Culioli, zatim 14. godišnjeg Louisa iz zajednice sa Ceciliom Ciganer Abeniz. Carla Bruni je prije deset godina rodila Aureliena iz izvanbračne veze sa filozofom Raphaelom Enthovenom, u to vrijeme supruga Justine, kćeri također filozofa Bernarda-Henri Levy, s čijim je ocem izdavačem, živjela u izvanbračnoj zajednici.
Carla Bruni je kćer talijanske glumice i pijanistice Marise Borini i industijalca Alberta Bruni Tedeschi iz Torina. Međutim njezin biološki otac je Maurizio Remmert, današnji poslovni čovjek iz Sao Paula, koji je kada se prva kćer rodila bio 20. godišnjak. Također Torinjanin, Maurizio je otac i Consuelo Remmert, njegove legitimne nasljednice iz braka s današnjom suprugom, Brazilkom. S majčine strane Carla Bruni ima sestru Valeriu, glumicu i redateljicu, dok joj je brat Virginio umro od aidsa 2006. godine.

Akademija-Art.hr
20.10.2011.