Bečki Kunst Haus predstavlj​a slavnog Švicarca Michaela Comtea

Comte Loren 1992

U bečkom se Kunst Hausu trenutno može pogledati izložba posvećena poznatom švicarskom fotografu Michaelu Comteu rođenom 1954. godine

Comte se smatra majstorom spontanosti te je uvijek u potrazi za novim umjetničkim izazovima. U više od 30 godina karijere fotografirao je mnogobrojne filmske zvijezde, vrhunske manekenke, velikane jazza, poznate svjetske umjetnike, ali isto tako i ljude iz kriznih područja svijeta.

Izložba u bečkom Kunst Hausu predstavlja najbitnije stvaralačke etape Michaela Comtea, počevši od portreta, modne i reklamne fotografije, preko njegovog angažmana u kreativnoj industriji, sve do humanitarnog rada i fotografskog izvještavanja iz Afganistana, Tibeta, Haitija te Bosne i Hercegovine.

Comte Irons 1990

Svojim se portretima dokazao kao majstor insceniranja, što potvrđuju i mnogobrojne fotografije zvijezda kao što su Miles Davis, Catherine Deneuve, Tina Turner, Sophia Loren, George Clooney koje je Comte načinio za časopise kao što su Vouge ili Vanity Fair. lzložba ostaje otvorena sve do 16. veljače iduće godine.

Comte Stallone