Barbara Radulović i Robert Schubert očekivano pobijedili

 
Briljirali su tijekom cijele sedme sezone HTV-ovog plesnog showa, pa nije bilo ni za očekivati da će u velikom finalu biti ništa manje nego – najbolji. Favoriti Barbara Radulović i Robert Schubert pobjednici su “Plesa sa zvijezdama”
 
U večerašnjem finalu Barbara i Robert za pobjedu su se borili s Mirnom Medaković i Damirom Horvatinčićem te Sašom Lozarom i Marijom Šantek. Svaki par izveo je dva plesa te u superfinalu, u koje su dospjele Mirna i Barbara, još jedan. Emisiju su otvorili Mirna i Damir i za svoj “majstorski” jive dobili četiri desetke.
 
– O tome koliko vam je bilo teško spremati ovaj ples pričat ćete unucima, a ja vam kažem da ste dostigli majstorstvo – pohvalila ih je Milka Babović. Dinko Bogdanić dodao je da su ga koreografijom i kostimima podsjetili na kultni mjuzikl “Briljantin”. Slijedili su Barbara i Robert koji su svojim paso dobleom zbunili Davora Bilmana.
 
– Tehnika vam je bila savršena, ali koreografija preneobična za paso doble – komentirao je Bilman, no mala “nepravilnost” nije ga spriječila da im udijeli desetku kao i ostatak žirija. Sambu Saše i Marije ocijenili su sa 36 bodova, ali zato su dobilii sve desetke za slijedeći ples, freestyle. Mirna i Barbara u freestyleu skupile su svaka 39 bodova i tako izjednačene ušle u superfinale. Saša i Marija glasovima gledatelja prvi su ispali iz borbe za prvo mjesto, a dvije superfinalistice dobile su 15 minuta da s partnerima osmisle koreografiju za cha-cha-cha. Na koju pjesmu će plesati parovi su doznali netom prije početka priprema za zadnji ples. Žiri je taj ples samo komentirao, a o pobjednicima su odlučili glasovi gledatelja.
 
– Ovo je trenutak u kojem trebaš reći nešto mudro, a ne možeš. Robert je izvukao najbolje iz mene, nadam se da sam i ja iz njega – ushićeno je rekla Barbara nakon pobjede, a Robert je dodao da bolju partnericu nije mogao dobiti.
 
Foto: HRT
Izvor: Vecernji.hr