Bandić u Krapini kod majke, s njom dočekao rezultate izbora

bandic majka tonka

bandic majka tonka

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uvjerljivo je pobijedio izazivača ministra zdravlja Rajka Ostojića. Bandić je rezultate dočekao uz uzglavlje majke koja se oporavlja od bolesti, a Ostojić mu je čestitao na rezultatu, ali i zaključio kako će nam svima trebati ‘jako, jako puno sreće’

Uvjeren u pobjedu u drugom krugu lokalnih izbora 2013. godine, Milan Bandić odlučio ju je proslaviti na zagrebačkom jezeru Bundek.

Bandić je osvojio 65,6 posto, dok je Rajko Ostojić osvojio 32,5 posto.

20:49 Milan Bandić obratio se javnosti na Fejsu: “Hvala vam dragi prijatelji na čestitkama, sutra je novi radni dan, u 7:30 otvorenje radova u Bužanovoj, u 8:30 obilazak Parka Grgura Ninskog i nastavljamo jednakim tempom! Hvala Zagrepčankama i Zagrepčanima na izlasku na današnje izbore, na povjerenju koje ste mi ukazali da i dalje vodim naš voljeni Zagreb, da i dalje uzajedno razvijamo europsku metropolu”.

20:45 Novinari su upitali pročelnika Lovrića zašto ga je razljutilo spontano pjevanje pjesme “Moja Hercegovina”.
“Došli su tu, nitko ih nije zvao i počeli su izvoditi svoj program! To nije primjereno”, pojasnio je. Na protupitanje nije li stožer upravo tako i koncipiran, da u njega mogu doći svi koji žele i proveseliti se, odgovorio je da jest, ali ne tako da svatko izvodi svoj program.

20:23 Slušalo se i obraćanje Ostojića, pa se pljesak prolomio kada je poželio Bandiću dobar rad, a uzvici negodovanja čuli su se kada je kazao da je imao čistu kampanju te kada je zamolio kandidate u budućnosti da se sučeljavaju s protukandidatima. (Foto: Facebook, Net.hr)