Bandić: Ne vodim predizbornu kampanju već radim svoj posao

milan bandic

milan bandic

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić demantirao je na današnjoj konferenciji za novinare da na skupovima vodi predizbornu kampanju rekavši kako on smo radi svoj posao

“Ne znam gdje vidite gradonačelnika u predizbornoj kampanji, osim da radi svoj posao”, kazao je gradonačelnik Bandić odgovarajući na novinarsko pitanje vodi li na skupovima predizbornu kampanju. Smatra da su u kampanji drugi kandidati za zagrebačkog gradonačelnika jer, za razliku od njega, već imaju svoje predizborne plakate po gradu.

“Za mene predizborna kampanja kreće 5. svibnja i nakon toga me pitajte o predizbornoj kampanji, a do tada gradonačelnik uredno radi samo svoj posao. Inače, na tu temu se vodi specijalni rat”, rekao je Bandić nakon predstavljanja prvenstva u pripravi fiš paprikaša koje će se u subotu, 27. travnja održati na Bundeku.

Najavio je da će idući tjedan predstaviti svoje kandidate te da do 5. svibnja ima vremena predstaviti svoju listu. “Nemam nikakve kampanje do 5. svibnja, a neću imati niti ikakve posebne kampanje, PR-a i slično”, rekao je Bandić. (Foto: Mojzagreb.info, Izvor:  Hina)