Skip to content

Bandić najurio kompletnu Upravu ZG Holdinga

Cović Kosisa

Kompletna Uprava Zagrebačkog holdinga na čelu s predsjednikom Ivom Čovićem dobila je otkaz. Uz Čovića otkaz su dobili Vlasta Pavić, Alenka Košiša Čičin-Šain i Tomislav Čulo

Iako su znali da ih u Holdingu više ne čeka budućnost, kažu, iznenađeni su postupcima Uprave koja im nije ponudila novo radno mjesto nego, suprotno njihovim ugovorima o radu, dala otkaz, piše Jutarnji list. Da je izgubio radno mjesto, Čović je doznao kada se vratio s godišnjeg odmora. U poštanskom sandučiću dočekale su ga obavijesti o nepodignutoj pošti.

‘Moram u poštu po obavijest o otkazu. Bio sam na godišnjem pa nisam do sada preuzeo, ali da budem iskren, nisam ni znao da sam dobio otkaz. Predsjednik Uprave Slobodan Ljubičić mi je usmenim putem rekao da više neću raditi u Holdingu’, kaže Čović.

Nije iznenađen, dodaje, ali tvrdi da su mu prema ugovoru o radu trebali ponuditi novo radno mjesto.
‘Vjerojatno ne bih ostao u Holdingu, ali odluku o tome trebao sam sam donijeti, a ne netko u moje ime kršeći odredbe ugovora’, kaže. O tužbi još nije razmišljao, ali i to pitanje ostavlja otvorenim dok ne razgovara s odvjetnicima piše Tportal (Foto: Pixsell)