Bakica dobila stipendiju i vraća se na fakultet!

Margaret Dunning vraća se u fakultetske klupe. Ništa ne bi bilo neobično u ovoj vijesti, da se ne radi o starici koja je prešla 100. godinu svog života

Za vrijeme ‘Velike depresije’ Margaret Dunning, 102-godišnja starica, morala je napustiti Sveučilište u Michiganu kako bi radila za majku i financijski pomogla obitelji. Sada, nakon osamdeset godina, Margaret se vraća nazad na sveučilište i to zahvaljujući stipendiji proizvođača auto dijelova ‘The Fram’. Nakon priloga koji je objavljen o starici i njenoj zaljubljenosti u automobile, The Fram je odlučio pomoći Margaret Dunning da dobije diplomu, prenosi Bussines insider.
Margaret Dunning je ostala oduševljena nakon što je čula da se vraća na fakultet. Rekla je da pretpostavlja da će za godinu dana imati diplomu u ruci te već sprema plan svojih fakultetskih obveza. ‘Moram još odlučiti što ću studirati, ali znam da će biti povezano sa poduzetništvom jer se još uvijek bavim time’, rekla je Margaret. Nadodala je da je vrlo sretna zbog svega što joj se događa te zahvalna što ima mogućnost stariti kao sretna osoba.
Foto: Columbuscars.com