‘Artpop’ naslov novog albuma Lady Gage

Američka pop zvijezda Lady Gaga otkrila je na društvenoj mrežiTwitteru da će se njezin novi album, koji bi trebao izaći početkom 2013., zvati Artpop


Prošli tjedan 26-godišnja je zvijezda na internet postavila fotografiju s crnom tetovažom Artpop na ruci, ispod koje je napisala novi album, nova tinta, potvrdivši tako ime svojeg trećeg studijskog albuma, koji će slijediti nakon Born This Way iz 2011. 

Kada pišete o mojem novom albumu/projektu ARTPOP, pazite da ga napišete velikim slovima, ključ je u detaljima, napisala je Gaga, koja se nalazi na svjetskoj turneji albuma Born This Way, što uključuje 110 nastupa, a završava početkom iduće godine. Upravo počinje s europskim dijelom turneje, nakon čega putuje u Latinsku Ameriku. 

Gaga, koja se ove godine našla na četvrtom mjestu Billboardove ljestvice najbolje plaćenih zvijezda u 2011., zaradivši u toj godini ukupno više od 25 milijuna dolara, uskoro bi trebala debitirati i u novom filmu redatelja Roberta Rodrigueza Machete Kills, koji izlazi u listopadu.

Foto: Billboard.com
Izvor: HRT

Akademija-Art