Ana Radišić i Dalibor Petko voditelji CMC festivala

radisic-petko

CMC festival u Vodice dovodi neke od najvećih zvijezda domaće glazbene scene. Vodičane i sve gledatelje CMC-a će kroz festival voditi Ana Radišić i Dalibor Petko

„Sretna sam što sam dobila priliku voditi festival i drago mi je što ću biti dio ovogodišnje festivalske priče. Nastojat ću pruženu priliku iskoristit na najbolji mogući način te da će uz mnogobrojnu publiku u Vodicama i oni pred malim ekranima jednako uživati. Dalmatinka sam po roditeljima i ljetujem u okolici Vodica, stoga se posebno veselim kombinaciji posla i zabave i sigurna sam da ću uživati punim plućima”, rekla je Ana Radišić te dodala kako se posebno veseli popratnim događanjima, a posebno All Stars turniru gdje će zaigrati košarku s izvođačima i odlično se zabaviti.

Ani će se na pozornici pridružiti i Dalibor Petko, voditelj Narodnog radija. „Drago mi je da je CMC festival svake godine sve spektakularniji i da je izrastao u jedan od najvećih glazbenih manifestacija u regiji. Odlična glazbena imena garantiraju vrhunski show stoga osjećam posebno uzbuđenje što sam i ove godine dio svega”, rekao je Dalibor Petko.

Jelena Rozga, Parni valjak, Magazin i Colonia samo su neki od izvođača koji će se pobrinuti da 14. i 15.6. u ljeto uđete najboljom zabavom na Jadranu.
 
Cijeli line up i program možete saznati na web stranici festivala.
 
Foto: CMC, MojTv.hr