Ako ćemo o moralu Željko Jovanović nikada ne bi mogao biti ministar

jovanovic z

jovanovic z

Željko Jovanović, kako se približavaju parlamentarni izbori gubi kompas

To i nije toliko neočekivano s obzirom kako se radi o čovjeku dokazano tankih živaca. Nažalost, ovakav ministar postao je vrlo opasan po hrvatske građane, dakle, po one kojima bi trebao služiti. Njegovo ponašanje, kao jednog od najneuspješnijih ministara u hrvatskoj povijesti. može nanijeti dosta štete za dvije godine koliko je riječkom jastrebu preostalo do kraja mandata. Primitivne obračune ovog radikala sa Zdravkom Mamićem nećemo spominjati, Mamić i Jovanović po mnogočemu su slični. Primitivizam bi se mogao tolerirati, mržnja ne, nesposobnost još manje.

Ministar od principa preko Facebooka, gdje stalno ispoljava svoje kontroverzne stavove pridružujući se i nekim profašističkom grupama koje se tek šminke radi ‘bore za ljudska prava’, poput grupe ‘prognanih (Srbi iz Hrvatske nisu prognani.) Srba iz Hrvatske, poručio je Mariji Budimir ( Sjećate li se? Radi se o osobi koja je za mito prijavila vukovarsku sramotu Željka Sabu. ) da ne može biti ravnateljica vukovarske osnovne škole ‘Siniša Glavašević’ iz principa, drugim riječima, njegov obračun nema veze s politikom, barem tako pokušava ministar, neuspješno, uvjeriti hrvatske građane. Podsjetimo, radi se o čovjeku koji u Borovu nije čuo fašističke urlike ‘nož, žica, Srebrenica’, o ministru koji na Marakani, iako je tamo bio, nije vidio hrvatsku zastavu kako gori, koji, da bude niz još tragičniji, nije, kao ministar sporta, ni prstom mrdnuo da hrvatska rukometna reprezentacija može ravnopravno odigrati utakmicu sa Srbijom na Europskom prvenstvu, koji je iz svog ekstremnog, partijskog ugla čovjeka koji je krijući se iz zločinačke iskaznice komunističke partije u komunizmu progonio vjernike, žestoko se obrušio na Josipa Šimunića iako je Šimuniću mogao biti profesor radikalizma i ekstremizma, Ukratko, riječ je o političaru koji je uvelike zaslužan za kolaps obrazovnog sustava u Hrvatskoj, vrlo opasnom čovjeku.

– Odluka o neprihvaćanju prijedloga Školskog odbora Osnovne škole Siniše Glavaševića iz Vukovara, koji je predložio Mariju Budimir na mjesto ravnateljice škole nema veze s politikom, nego s moralom i principom. Niti jedna ravnateljica ili ravnatelj koji budu razriješeni zbog nezakonitog izbora ili drugih nezakonitosti u svom radu neće nikada dobiti moju suglasnost za ponovni izbor na ravnateljsko mjesto u Rijeci, Zagrebu, Splitu, Vukovaru ili bilo kojem drugom gradu. Ravnatelj ne smije imati nijednu mrlju u svom životopisu – dreknuo je na svom Facebook profilu skandal ministar. Kakvu mrlju u karijeri imala Maja Budimir osim što je prijavila Sabu iznoseći dokaze? Maja Budimir, nije, za razliku od Jovanovića, skrivala se iza iskaznice komunističke partije i progonila nedužne ljude. Ako bi se vodili moralom Jovanović, koji ima močvaru., a ne mrlju, u svom životopisu, nikada ne bi mogao biti ministar, pa čak ni predsjednik kućnog savjeta. (Foto. Slobodna Dalmacija, Tinolovka-news)