Skip to content

Čačić: Svejedno nam je hoće li Holy izaći na izbore!

‘Na parlamentarnim izborima gotovo svi pobjeđuju, a na lokalnim izborima uvijek svi pobijede. Nama je cilj da od 73 župana, načelnika, gradonačelnika i ostalih napravimo povećanje za 20 posto’, poručio je Čačić s današnje press konferencije na temu ‘Priprema HNS-a za lokalne izbore’


HNS još nije odlučio hoće li podržati SDP-ovog kandidata za gradonačelnika, Davora Bernardića ili će samostalno istaknuti kandidata. Čačić o imenu nije želio govoriti, no rekao je da tom kandidatu neće trebati dodatna politička promocija.
Čačić je komentirao i najavu Hrvatskih laburista da će njihova kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba možda biti Mirela Holy. ‘Hoće li Holy izaći na izbore nama je sasvim svejedno i ništa nam ne znači! To je samo poruka laburista da nemaju snažnog kandidata za Zagreb. U politici, kao i na tržištu vrijedi, pravilo da uvijek treba zadržati svoje partnere i tek tada tražiti druge prostore. Ova najava došla je nakon Bernardićeve izjave kojom je otvorio prostor laburistima’, komentirao je Čačić.

Foto: Danas.hr