Skip to content

2CELLOS na snimanju albuma u Nasvilleu


 

Snimanje albuma u Nasvilleu – jedan tipičan dan by 2CELLOS

 
Nakon što se probudimo, odmah odemo u studio i tamo provedemo cijeli dan!
 
Pokušavamo razne stvari, experimentiramo, improviziramo, izmjenjujemo ideje sa producentom, tražimo koji je mikrofon bolji za koju stvar, koji dio sobe najbolje zvuči, onda radimo na aranžmanu, onda miksamo zvuk, pa tražimo najbolji mogući ton za tu pjesmu… Jedan divan i kreativni proces.

Pogledajte galeriju fotografija!

Pa onda sve te ideje snimamo, pa pokušavamo izabrat najbolju verziju, itd. Imamo veliku sreću da radimo sa najboljom mogućom ekipom. Svi su vrhunski profesionalci i znaju svoj posao savršeno! Isto tako ovog puta surađujemo i sa drugim divnim glazbenicima i aranžerima koji će dati svoj pečat novom albumu. Usred snimanja napravimo jednu pauzu za ručak, i nakon snimanja kasno navečer odemo na večeru, i uvijek bude super atmosfera i zezancija! Isto tako preko dana redovito čitamo mailove, jer ih uvijek ima cijela hrpa pa da se ne nakupi previše!

Ponekad odemo do grada i ovdje u Nashvillu je sjajna atmosfera, jako puno odličnih svirača na ulici i barovima, i skoro svako mjesto ima live izvedbe! To je pravi muzički grad, i gitare su na svakom uglu!

Mirjana Ljubičić

Akademija-Art

 

Optimized by Optimole