Za Donnu nema predaje

psihomodo pop

psihomodo pop

Donna, pjesma Psihomodo popa koja je napisana prije čak tridesetak godina i dalje suvereno vlada radijskim eterom. Iako je ovo žensko ime u tjednu od 20. do 26. siječnja najčešće spominjano na 80 radijskih postaja, ne posustaje ni Massimo, koji se s pjesmom Suze nam stale na put ponovno našao na broju 2. službene nacionalne liste radijskih singlova, HR TOP 40.

Za jedno mjesto više popeo se Kristijan Rahimovski s pjesmom Postoji li mjesto, a veliki pomak napravio je Željko Bebek koji se vratio na listu s pjesmom Gdje sam bio i plasirao na broj 4. U prvih deset ovaj put očekuju nas i: Nola – Nikad, Buđenje – Ispod tvog kaputa, Pavel – Čuvaj me, Neno Belan & Fiumens feat. Hal –Anđela, anđele, Davor Radolfi & Ritmo Loco – Neka se živi i Boa feat. Massimo – Pravo vrijeme.

Kao novitet na listi pojavljuje se zanimljivi bend Zebra Dots i to s čak dvije pjesme. Na broju 23. predstavljaju nam svoju pjesmu Outta My Mind (album version), a o Pokvarenom telefonu pjevaju nam na broju 28. Nekoliko mjesta ispod, točnije na 32. mjestu očekuje nas suradnja benda repera Ante Casha pod nazivom Zebrax i Arsena Dedića u pjesmi Tamo da putujem. I za kraj nam Boris Novković na 35. mjestu pjeva Laganu stvar.