Volio bih da ne uspije demokratska inicijativa

seks vladimir 1 Boris ScitarPIXSELL

Inicijativa “U ime obitelji” još nema dovoljno potpisa za raspisivanje referenduma. Potpisivanje traje do sutra. Čelnica te udruge Željka Markić rekla je da su do sada prikupili oko dvije trećine potpisa. Brojni se unaprijed već naslađuju!

seks vladimir 1 Boris ScitarPIXSELL

Volio bih da Željka Markić i njezina referendumska inicijativa ne uspiju prikupiti dovoljno potpisa, rekao je saborski zastupnik HDZ-a Vladimir Šeks gostujući u radijskoj emisiji Intervju tjedna

Neprihvatljiv mu je dio koji se odnosi na zabranu predizbornog koaliranja te spuštanje izbornog praga na 3 posto. Smatra da bi to dovelo do potpune fragmentacije i destabilizacije hrvatskog političkog sustava.

Ona se osjeća iznevjerenom, ne znam zašto. Niti se HDZ s njom vjenčao niti je njoj obećao ni u bračnoj ni u izvanbračnom političkom partnerstvu da će je HDZ podupirati. Ako ju je HDZ podupirao za referndumske inicijative o braku to njoj ne daje pravo da misli da smo njeni politički vazali, da je trebamo slijediti!, rekao je Šeks, potpredsjednik saborskog Odbora za Ustav, Poslovnik i politički sustav (HDZ). (HRT, Foto: Boris Scitar/PIXSELL)