vatra 4

Pjesma Tango koju izvodi virovitička grupa Vatra ponovno je bila najemitiraniji aktualni radijski singl domaćeg etera. Među prva tri i dalje su poznati rockeri, pa su se tako dečki iz Psihomodo popa s pjesmom Bejbi vratili na broj 2 dok su Tamni slapovi i Prljavo kazalište ovaj put zauzeli treću poziciju.

Ni ovaj put nismo ostali zakinuti za izjavu frontmena grupe Vatra, ujedno autora glazbe i teksta, Ivana Dečaka. Evo i kako nam je komentirao odličan uspjeh pjesme: Sedam tjedana zaredom na prvom mjestu?? Izgleda da se ljudima uistinu dopao. Nitko sretniji od nas. Hvala svima koji puštaju i slušaju, plešimo i dalje u ritmu Tanga!

Sustav PlayKontrol koji vrši obradu podataka za izradu liste pokazao je kako su se u prvih deset probili i: Pavel – Čuvaj me, Ivan Zak – Usne varane, Psihomodo pop – Donna, Massimo – Suze nam stale na put, Tonči & Madre Badessa – Guštan, Magazin – Školovana da preživim i E.N.I. – Prekrasan dan.

Od petka 02. svibnja zaključno s četvrtkom 08. svibnja u Top 40 ušle su dvije nove pjesme. Na 16. mjestu je novi singl naziva Malena koju izvodi Gretta feat. Geby i na broju 34 očekuje nas Klapa Iskon sa svojim najnovijim singlom Okreni se.