Vatra i Tango i dalje osvajaju radijske postaje

vatra 1
Vatra je odlučila čvrsto čuvati prvo mjesto službene nacionalne liste HR TOP 40, pa je tako pjesma Tango ponovno u tjednu od 04. do 10. travnja bila najemitiraniji, a time i najuspješniji singl domaćeg radijskog etera

vatra 1

Tri tjedna na vrhu?! Neka me netko uštipne, kako bih bio siguran da sam budan. Hvala svima koji puštaju i svima koji slušaju Tango, zadovoljno je komentirao Ivan Dečak.

Promjene nije bilo ni na drugom mjestu na kojem se i dalje nalazi Pavel i pjesma Čuvaj me. Psihomodo pop se ovaj put popeo za jedno mjesto, pa je tako Donna sada na broju 3. dok su Tamni slapovi o kojima nam pjeva Prljavo kazalište na broju 4. Osim navedenih u prvih deset mjesta još nas očekuju Massimo – Suze nam stale na put, Neno Belan & Fiumens feat. Hal – Anđela, anđele, Begini – Kad si birala, Sandi Cenov – Ne gledaj me tako, Ivan Zak – Usne varane i Natali Dizdar – Grijeh.

Nekoliko novih singlova debitiralo je na popisu kojeg za Institut hrvatske glazbe kreira softverski sustav PlayKontrol: na 12. mjestu je Bejbi od Psihomodo popa, 15. je Prekrasan dan od grupe E.N.I., na broju 27. čeka nas Mangroove s novim singlom Sami i za kraj, točnije na broju 33. Magazin pjeva Školovana da preživim.