Skip to content

Uskoro kreće 3. Crosstown Music Festival

Predstavljamo vam treće izdanje Crosstown Music Festivala koji će u 2015. godini kroz siječanj i veljaču prezentirati četiri klupska nastupa odličnih domaćih izvođača. Svi nastupi besplatni su za publiku te se nadamo i odličnoj posjećenosti jer program nudi pregršt zanimljivih imena

music

Kako bi Križevcima približili kantautorsku scenu a ove godine i poneki domaći indie bend za koji smatramo da se uklapa u intimni koncept našeg festivalčića, u zimskom dijelu godine svojim toplim nastupima publiku će u Klubu kulture zabavljati sljedeći izvođači:

24.01.2015. – F O R
akustični rock

07.02.2015. – ELEPHANT & THE MOON
folk rock & americana

14.02.2015. – LOLITA
indie pop & rock

21.02.2015. – NELLCOTE
alternativni blues & folk

FOR nam ponovo otvara Crosstown, ponavljanje je majka učenja. Izvrsna prilika da još jednom uživo svjedočite ovom izvanrednom akustičnom rock-bend oformljenom 2013. godine u Zagrebu. Osnivač benda je kantautor Tomislav Malagurski kojem se pridružujuFrano Homen na udaraljkama, Miodrag Prelec na bas-gitari te naposljetku Slaven Špoljarić na klasičnoj gitari. Iako je sam bend teško smjestiti u neki određeni žanr, akustično izvedena glazba sadrži elemente rocka, popa, avangardnog jazza i klasike sa tekstovima na engleskom jeziku koji su u cijelosti prožeti nadom i pozitivnom vibrom.

Promo album možete besplatno poslušati ili skinuti na bandcamp stranici:
https://forbandcroatia.bandcamp.com/releases

Poslušajte nastup benda FOR na BalconyTV-u:
http://www.balconytv.com/videos/f-o-r-essence

Subota 24.01.2015.| Klub kulture Križevci | 21:00
3. CROSSTOWN MUSIC FESTIVAL:
F O R
Ulaz: besplatan