ULUPUH 2009

Prijedlozi mogu uključivati:

– organiziranje javnih nastupa, izložbi i drugih priredbi primijenjenih umjetnosti
– organiziranje izdavačke, edukativne i izložbene djelatnosti
– organiziranje međunarodnih likovnih akcija u zemlji i inozemstvu

Pravo sudjelovanja na Natječaju imaju svi autori i autorske grupe (uključujući i studente) s područja Republike Hrvatske, kao i oni koji su svojim djelovanjem vezani uz Hrvatsku.

Prijedlog za projekt treba sadržavati:

Podatke o predlagatelju i realizatoru/rima projekta (biografije)
Naziv projekta
Kratki opis projekta
Cilj projekta
Faze realizacije projekta
Troškovnik

Prijedlozi za IZLOŽBE prijavljuju se na posebnoj prijavnici (OVDJE) s priloženom odgovarajućom dokumentacijom. Prijavnica je dostupna i u Galeriji ULUPUH u Tkalčićevoj 14 u Zagrebu, radnim danom od 10 do 17 sati, ili upitom na tel.: 01/4813 746, ili e-mail: galerija-ulupuh@zg.t-com.hr . Napomena: Galerija ULUPUH zaprema prostor površine 106 m2, a tlocrt galerije i fotografije unutrašnjosti moguće vidjeti OVDJE.

Sve prijavljene prijedloge pregledat će i odabrati Umjetnički savjet ULUPUH-a. O rezultatima žiriranja kandidati će biti obaviješteni krajem lipnja ove godine.
Svaki autor i autorska grupa ima pravo prijave najviše 2 (dva) prijedloga.

Prijave se primaju do 30. svibnja 2008. godine, u Galeriji ULUPUH u Tkalčićevoj 14 u Zagrebu, radnim danom od 10 d 17 sati.

Za sve dodatne informacije moguće se obratiti voditeljici galerije Maši Štrbac, telefonom na 01/ 4813 746, ili e-mailom na adresu: galerija-ulupuh@zg.t-com.hr

Prijavnicu i Natječaj dopušteno je umnožavati.