Top 3 na HR TOP 40 i dalje Vatra, Psihomodo pop i Pavel

Vatra s pjesmom Tango ponavlja uspjeh prethodnih tjedana, pa je tako sada već dvanaesti tjedan na prvom mjestu HR TOP 40. Iste pozicije, ali i titulu najslušanijih radijskih singlova kao i prošlog tjedna zadržali su dečki iz Psihomodo popa s pjesmom Bejbi, ali i Pavel koji pjevaju Čuvaj me

vatra tree session

U tjednu od 16. do 22. svibnja sustav PlayKontrol zabilježio je kako su u deset najemitiranijih ušli ovi singlovi: Gretta feat. Geby – Malena, Željko Krušlin i Latino – Ne trebam snove da te sanjam, Massimo – Dijete u meni, Boris Novković – Kunem ti se, Prljavo kazalište – Tamni slapovi, Kristijan Rahimovski – Korak prekratak i mlada Šibenčanka Sara Škugor s pjesmom Voljena.

Ovaj nam put grupa Buđenje na 21. mjestu predstavlja svoj novi singl Ne govori više, kao novi ulaz i to na 22. poziciji zapisalo se i Hladno pivo s pjesmom Messi, ali i na broju 29 očekuje nas nova pjesma Radio Luksemburga Kako dobar dan.

U emisiji Top.HR na RTL 2 koja se sada prikazuje u novom terminu (nedjeljom u 14:30) domaćinima Ani Miščević i Dorijanu Klariću društvo su pravili Aki Rahimovski i jedno novo ime na domaćoj glazbenoj sceni, Luce.