Tony i ‘Žena nad ženama’ samo korak do Vatre

tony cetinski
Samo tjedan dana bilo je potrebno kako bi se Tonyjeva Žena nad ženama s 40. mjesta popela na visoko 2. mjesto i tako do sada zabilježila najveći skok na ovoj listi

tony cetinski

Oduševljenje postignutim uspjehom nije krio ni Tony Cetinski, a evo kako ga je on doživio: Već ?!? Jel ovo neka šala? Pa ovo je skok u rangu Blanke Vlašić. Ovo je zapravo toliko nesvakidašnje da se upitam čime sam sve ovoliku pažnju i podršku publike zaslužio u mojoj evo 25. godini profesionalnog bavljenja glazbom. U moje i u ime cijele moje ekipe suradnika, autora i kolega koji su na bilo koji način uključeni u sve što jesam veliko HVALA. Hvala što mi dajete mogućnost raditi ono što me čini sretnim. To mi je veliki vjetar u leđa i motivacija da i ostatak albuma ispuni očekivanja mojih vjernih slušatelja. Voli vas Tony.

Broj 13 Vatri očito nije nesretan jer su oni čak trinaesti put s pjesmom Tango na vrhu sužbene nacionalne liste HR TOP 40.

U odnosu na prošli put Psihomodo pop se spustio za jedno mjesto, pa su sada s pjesmom Bejbi na broju 3 dok su TBF i Banane zauzeli 4. poziciju. Broj 5 rezerviran je za Grettu feat. Geby i pjesmu Malena, a s Morskim ljudima i morskim ženama s 26. mjesta na visoko 6. mjesto popela se grupa Silente. U deset naslušanijih, osim navedenih ušli su i: Buđenje – Ne govori više, Opća opasnost – Stranci, Boris Novković – Kunem ti se i Hladno pivo – Messi.

Sustav PlayKontrol zabilježio je kako ni ovaj put lista ne oskudijeva novim ulazima, pa nas tako kao noviteti očekuju: Od kud ti pravo u novoj pjesmi pjeva Miroslav Škoro, a Svijet je naš poručuju Moskva feat. Ivan Dečak. 39. mjesto rezrvirano je za dvije simpatične djevojke iz grupe Auguste i njihov singl Ona, a na broju 40 Begini pjevaju o Prezimenu.