Svima je apsolutno jasno da političari sustavno uništavaju našu Domovinu, a ne branitelji…

prosvjed-branitelji-savska

Na vijest da je u proračunu za 2015. godinu budžet Ministarstva branitelja povećan za 19 milijuna kuna, u priopćenju su reagirali predsjednik Udruge stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida prve skupine Đuro Glogoški, predsjednik Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi Ante Deur te predsjednik Udruge Specijalne policije RH, Josip Klemm, kazavši kako se radi o još jednom spinu premijera Zorana Milanovića kojim želi zavaditi hrvatske branitelje i hrvatski narod

prosvjed-branitelji-savska

Priopćenje možete pročitati u cijelosti:

“Vlada je u proračunu za 2015. povećala budžet Ministarstva branitelja za 19 milijuna kuna, vijest je koja se jučer mogla čuti na svim medijima. Čemu to povećanje proračuna za Ministarstvo branitelja pitamo se, tko će od toga imati koristi? Hrvatski branitelji zasigurno ne. Hoće li Ministar i njegovi zamjenici, savjetnici i sva politička svita kupiti nove automobile, nove pametne telefone, malo putovati po svijetu ili se 19 milijuna kuna daje samo za još jedan Milanovićev spin kako bi se zavadilo hrvatske branitelje i hrvatski narod?

Premijeru, hrvatski branitelji časno su se borili za slobodnu i sretnu Domovinu, a vi, hrvatski političari, ste ti koji ste doveli hrvatski narod na rub egzistencije, vi ste ti koji prelijevate iz šupljega u prazno, pa malo jednima režete i drugima dajete koristeći politiku zavadi, pa vladaj. Posvađati hrvatskog branitelja i hrvatski narod nemoguća je misija jer mi smo jedno tijelo, mi smo ti koji jednako trpimo sve probleme ovoga društva za razliku od političkih elita koji žive kao povlaštena kasta. Recite nam koji to hrvatski političar jedva preživljava iz mjeseca u mjesec, koje to dijete hrvatskih političara nema posao, koji to hrvatski političar mjesecima čeka na pregled u bolnici?

Malo Vam je Premijeru 19 milijuna kuna uloženih u PR za stvaranja animoziteta između hrvatskih branitelja i hrvatskoga naroda jer svima je apsolutno jasno da nisu branitelji, već političari ti koji sustavno uništavaju našu Domovinu – Domovinu stvorenu na krvi ratnika i patnji naroda. Došlo je vrijeme kada hrvatski branitelji kažu: dosta je i ovoj i svim budućim Vladama. Dosta je uništavanja Domovine i vrijednosti Domovinskog rata. Od sada nadalje hrvatski branitelji bit će korektor hrvatskoga društava i ukazivati na sve nepravilnosti koje se događaju, na kriminal, na protekcije, na spin i na sve slične nečasne radnje političkih elita.

Vrijeme je da se svaki hrvatski građanin probudi, okrene oko sebe i prijavi sve što nam uništava Domovinu.

Premijer, nažalost, ’91. godine nije prepoznao patnju svoga naroda, pa tako niti danas ne prepoznaje patnju svojih građana. Život u izobilju nije ga naučio empatiji prema onima koji nemaju i zato ga mi pozivamo da siđe s trona i bude pravi Premijer hrvatskih branitelja i svih građana RH”, navode u priopćenju. ((Foto: Robert Anić/Pixsell, Izvor: narod.hr)