Stigli smo do kraja 17. Motovun Film Festivala

Hallam Foe
Ni kiša ni loše vrijeme neće spriječiti da zadnji dan Motovun film festivala, po običaju, bude šlag na filmskoj torti napravljenoj od gotovo 140 filmova koje smo imali priliku pogledati u protekla četiri dana

Hallam Foe

Prije ručka, točnije u 13 sati, u Još manjem Kinu vrijeme je za Best of fest. Kao što su i obećali, sačuvali su najbolje za kraj. Motovun film festival predstavlja film Hallam Foe , priču od 17-godišnjem dječaku, opsjednutom djevojkom koja ga podsjeća na njegovu majku. Ovaj film je odabran i kao svojevrsna zahvala redatelju Davidu Mackenzieju te glavnom glumcu Jamieju Bellu, čestim posjetiteljima i velikim prijateljima Motovun film festivala.

Posljednji Q&A ovogodišnjeg Motovuna održat će se u društvu Gunnara Sigurdssona, redatelja filma Pariz sjevera, te Rebecce Lenkiewicz i Agate Trebuchowske, scenaristice i glumice filma Ida.

Nastavljamo i s Tajnom poviješću festivala te radionicom slikanja na vodi, a završavamo u velikom stilu – dodjelom nagrada 17. Motovun film festival u 21 sat u Kinu Trg. Jednog od pobjedničkih filmova imat ćemo priliku pogledati istu večer, u Kinu Billy s početkom u 23 i 30 sati. Foto: Motovun Film Festival, MojTv)