Skip to content

“Slobodna Hrvatska”: “Živi zid” izdao principe

Živi zid “izdao” principe, a svi ostali opljačkali, “popalili” i prezadužili Hrvatsku

nema prodaje

Stranka “Slobodna Hrvatska”, koja na parlamentarne izbore izlazi u okviru koalicije “Nema prodaje!”, ocijenila je u petak “vrhunaravnim skandalom i izdajom svakog principa na kojemu se gradila stranka ‘Živi zid'” jer koalira sa strankom “Promijenimo Hrvatsku” u kojoj je Juro Martinović, odvjetnik koji je kupio ovršenu nekretninu na dražbi, i to od klijenta svog poslovnog partnera.

“Na listama koalicije ‘Živog zida’ nalaze baš onakvi protiv kojih smo se borili godinama, a sada će ući u Sabor preko ‘Živog zida'”, ističu iz “Slobodne Hrvatske”.

Tako je, navode, prvi na listama “Živog zida”, odnosno koalicije “Jedina opcija” odvjetnik Juro Martinović koji je prevario i kupio stan svog klijenta na dražbi, i njegov prijatelj Ivica Mišić – oba su odmah po ulasku u Sabor otišli iz Mosta i držali potporu Karamarku.

“Kako ne bi prošli takvi ljudi, a vi mislili da glasate za ‘Živi zid’, dobro pogledajte kome točno ide vaš glas u vašoj jedinici”, poručuju iz “Slobodne Hrvatske”.

“Na prošlim izborima, dok smo bili ‘Živi zid’ nedostajalo nam je oko 400 glasova za jedan mandat što je manje od jednog glasa po biračkom mjestu. Naša lista nije se puno promijenila, no sada idemo pod imenom ‘Slobodna Hrvatska’,i svega je jedan od 14 ‘živozidaša’ ostao u 8. jedinici, dok je 10 prešlo u Slobodnu Hrvatsku.

(Hina)

See also  Svako nasilje je nedopustivo, razmotrit ćemo izmjenu Zakonu o kaznenom postupku