Saturn ponovno najemitiranija pjesma

vatra 13

{youtube}E0yEwKOVDOQ|500|400|0{/youtube}

Službena nacionalna lista aktualnih radijskih singlova HR TOP 40 i ovaj tjedan ima istog pobjednika. Pjesma Saturn koju izvodi svima već poznati rekorder ove liste, grupa Vatra, ponovno nastavljaju uzlaznom putanjom.O postignutom uspjehu komentiralo nam je nekoliko članova benda:

Irena Celio-Cega: Odlično za Saturn, odlično za nas, Tango je postavio letvicu visoko, lijepo je vidjeti ovakav ishod i kontinuitet na samom vrhu.

Robert Kelemen (gitara): Bravo za Saturn! Čini mi se da bi mogao zaplesati poput Tanga, a to znači još preko nekoliko zdravica na putovanjima na kojima saznamo za trenutne pozicije na HR TOP 40. Hvala radijskim urednicima i slušateljima!

Mario Robert Kasumović (bubanj): Još uvijek se štipkam i uvjeravam sam sebe da ovo nije san što nam se događa sa Tangom i Saturnom jer ovo je ono zbog čega naporno radimo i o čemu sanjamo već 15 godina.

Tomislav Franjo Šušak: “Mislim da je ovo novi dokaz da se trud i rad isplate i da je bend na dobrom putu s kvalitetnim glazbom, a publika i slusateljstvo to stvarno prepoznaju”.

vatra 13

Kao i prošlog tjedna na broju 2 Psihomodo pop pjeva Ona ludo pati, a promjene nije bilo ni na trećem mjestu na kojem se i dalje nalazi pjesma Dio mene koju izvodi Songkillers feat. Nikola Marjanović.

Nekoliko novih singlova debitiralo je na popisu 40 pjesama: na 24. mjestu Jelena Rozga poručujue Odo ja, na 33. je nova pjesma grupe Dalmatino Croatia, slijedi ju Ljubavna od Mangroova i na 38. mjestu TS Kas i Neno Belan predstavljaju svoju suradnju u pjesmi Radosti mojoj nema kraja.